Des de La Contra Deportiva avui entrevistem a Juanjo Tavira, el President de la Penya Blanc i Blava de Gelida -localitat organitzadora del 27è Aplec de Penyes- per conèixer més detalls de la Penya i de les activitats que es produiran durant la festa perica del any.

A.C.-Els dies 10 i 11 de juny Gelida acull el 27è Aplec de Penyes Periques. Què els hi espera als aficionats que s’apropin fins a aquesta localitat de l’Alt Penedès?

J.T.-Els hi esperen moltes novetats, actes que s’havien perdut en anteriors aplecs i que hi tornen a ser. Com és el pregó i sorpreses durant els diferents actes d’aquest Aplec. Recuperem el pregó, que es farà una concentració a la Plaça de l’Església perquè tots els penyistes estiguin presenciant el pregó que farà l’Ander Mirambell.
A.C.-Organitzar la festa perica per excel·lència, heu comptat amb l’ajuda de l’Ajuntament de Gelida?

J.T.-Dins de la comissió organitzadora tenim l’alcalde Lluís Vall. Després tenim dues persones més externes que han estat vinculades per diferents vies a l’Ajuntament de Gelida. Com és la directora de Ràdio Gelida, que també és la cap de comunicació de l’Aplec i la exregidora de cultura la Pepa Huertas que també està dins de l’organització.

A.C.- Ens agradaria conèixer una mica més sobre la vostre penya. Quants anys fa que es va inaugurar aquesta seu perica?

J.T.-La nostra penya es va inaugurar al 1995 i actualment som aproximadament uns 100 socis. I som una entitat bastant activa a Gelida, som els organitzadors de la cursa de Sant Silvestre, del Torneig Solidari d’Entitats i de la recaptació de joguines per a la Creu Roja. D’altra banda, fem setmanalment el programa a Ràdio Gelida. Aquesta temporada que acaba és la desena temporada de Gelida en blanc-i-blau. I una altre activitat és la parada a la fira de Santa Llúcia de Gelida, que portem des de la inauguració de la penya fent-la.

A.C.- Es dificultós organitzar un acte com aquest des de una penya?

J.T.-Bé, som 100 socis però vint d’aquest son infants. Però és clar, un esdeveniment com aquest el que es tracta és que necessites el recolzament del teu Ajuntament i independement que l’alcalde sigui un seguidor de l’Espanyol, necessites tenir al teu costat a les altres regidories.

A.C.- Aproximadament, quina afluència de pericos espereu? On poden contactar per fer la reserva?

J.T.-Tenint en compte, l’afluència dels demés aplecs que l’any passat va a Reus va ser de 750 penyistes els que es van apropar a Reus. Doncs, nosaltres per la proximitat que tenim a Barcelona (20-25 mins de trajecte) esperem arribar als 800 penyistes.

El preu del menú és de 25 euros i 17 euros el menú infantil. Els interessats en assistir a la gran festa perica podran apuntar-se fins al 7 de juny com a data límit. Per a més informació, podeu contactar amb els telèfons: 670.778.020; 669.252.971 o 628.656.246.

A.C.-Un dels factors que empenta a la gent a apropar-se a l’Aplec és la representació del primer equip i de les persones de la directiva. Ens pot avançar si comptareu amb la presència de ‘celebritats’ periques?

J.T.-De jugadors del primer equip és pràcticament impossible pel període vacacional. I de la junta directiva si que contarem amb tots els consellers. I com a màxima representació el conseller delegat Ramon Robert.  Els veterans si que hi seran, Rafa Marañón, Iñaki Pérez i inclús, amb el Tommy N’kono.

A.C.-Creus que la implicació dels jugadors amb les penyes és suficient?

J.T.- Clarament insuficient. Com a Juanjo Tavira i com a president de penya és insuficient. És a dir, el que vol la canalla és veure a jugadors del primer equip i costa molt que acudeixin als actes.

A.C.-Com valora el primer any de Chen en l’aspecte social? Si ha canviat alguna cosa en referència als anys passats.

J.T.- En referència a l’any passat, l’únic destacable és que s’ha retallat la baixada de socis i la lleugera pujada en el número de socis. S’ha de valor positivament que l’equip no hagi baixat de categoria i l’increment d’afiliats.  


Comentarios

Comentarios

Artículo anteriorEspanyol y Sevilla, a la espera de Jesús Navas
Artículo siguienteMelendi no se pone la camiseta azulgrana por respeto al Espanyol

DEJA UNA RESPUESTA

Escribe tu comentario
Nombre