«El primer derbi catalán llega este sábado«, anuncian los gerundenses en sus redes sociales. El Girona ha querido publicitar en sus canales sociales de esta manera el próximo derbi que jugarán ante el FC Barcelona.

Este provocativo cartel no ha pasado desapercibido por la parroquia espanyolista que habita por Twitter y han sido numerosas las quejas por el tuit lanzado por el Girona.


Comentarios

Comentarios

6 COMENTARIOS

  1. No veig la polèmica per cap lloc. La foto parla d’un nou derbi, i pel Girona ho és. Y al twitter diu que es el primer derbi català, i pel Girona ho és també perque encara no ha jugat amb l’espanyol. Està fet en clau Girona, només això.

  2. No tingueu la pell tan fina, home! Per a ells (pel Girona) és el primer derbi català de l’any. Punt i final.
    A qui collons li interessa alimentar l’odi amb altres clubs catalans? És que no en tenim prou amb un? Molts tenim fills i no volem que visquin en un estat permanent d’odi, si es fan pericus. Desintoxiqueu-vos una miqueta, si us plau.
    Per acabar, el missatge de Carlos Acosta és altament menyspreable. Felicitats, noi, superes registres.

  3. em pregunto si l’estadi del girona també esdevindrà un camp de concentració. a la directiva del girona se li veu el llautó… no cal ser un linx… volen ser l’equip del plumbós procés a l’ombra dels «qatarís».

  4. No penso que el Girona menyspreci a l’Espanyol. Per ells és el primer derbi. Crec que no hem de buscar polèmiques allà on no hi són. Això no ens beneficia. El nostre rival ja sabem qui són. Deixem que el Girona faci el seu camí, que nosaltres farem el nostre.
    Visca l’Espanyol, sempre.

DEJA UNA RESPUESTA

Escribe tu comentario
Nombre