La APMAE pide colaboración al socio para impulsar el proyecto de las secciones deportivas, mediante un comunicado que reproducimos íntegramente.

Benvolguts/des amics/gues dels mitjans de comunicació,

Com molts de vosaltres ja sabeu, des de l’APMAE estem impulsant la creació d’un club que reculli el testimoni de les històriques seccions esportives que al llarg de la major part de la seva història ha tingut l’Espanyol, aquest club l’hem batejat com a Seccions Deportives Espanyol (més informació aquí). Us informem que demà dimarts 21 entrarem per registre la sol·licitud d’inscripció com a entitat esportiva en el registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta documentació iniciem els tràmits administratius per a la constitució del club.

Com a tota entitat esportiva, calen recursos econòmics per cobrir les diferents despeses que comporten el funcionament d’un club esportiu (lloguer de les instal·lacions, material esportiu, taxes federatives…) per això fem una crida a la implicació de l’afició periquita.

Demanem als seguidors blanc-i-blaus que desitgin fer-se soci que ens ho facin saber, així com la quantitat que volen aportar (10, 25, 50 i 100 €) que no han de pagar ara. Ho poden fer omplir el formulari que tenim al nostre web (més informació aquí)

I també demanem als empresaris pericos que considerin convertir-se en patrocinadors d’aquest nou club, a més de les penyes. Poden descarregar-se el dossier de patrocini del nostre web (clicar aquí) Poden contactar per resoldre dubtes, conèixer els espais disponible, així com per informar-nos del tipus d’anunci que trien. Com en el cas dels socis, no han de pagar ara.

Transcorregut un temps prudencial avaluarem la viabilitat econòmica del projecte. Només tirarem endavant si tenim prou garanties de poder cobrir el pressupost de la temporada.

Rebeu una cordial salutació

LA JUNTA DIRECTIVA DE L’APMAE


Comentarios

Comentarios

Artículo anterior¿Quién del consejo rinde cuentas por el Femenino?
Artículo siguienteEsperando a Baptistao

DEJA UNA RESPUESTA

Escribe tu comentario
Nombre