COMUNICAT DE PREMSA

El proper dia 15 de setembre i per cinquè any consecutiu la nostra Penya Blanc-Blava de Torredembarra i Baix Gaià tornarà a ser protagonista amb un paper destacat en el programa esportiu d’Ona la Torre el Xiulet.

El programa continuarà emetent-se tots els divendres de 20 a 21 hores en directe a Ona la Torre. El programa també es pot escoltar en l’ enllaç corresponent de programació de la seva pàgina web de l’ emissora. Un altra opció es sintonitzar qualsevol Tdt amb el dial que agafa tot el Camp de Tarragona.

Recordeu que el programa té una part de tertúlia que podeu participar trucant en directe al programa i la resta es tracta principalment les notícies que fan referència a la vessant esportiva i social de l’ Espanyol així com també principalment les notícies de la nostra penya i la resta de món social de les Penyes periques. Com sempre el programa es presentat per l’ emblemàtic Toni Cansino especialitzat en futbol base i del futbol català però seguint el dia a dia de l’Espanyol com a perico que és i penyista de la nostra penya.

D’altra banda, la representació al programa de la nostra penya és del president Joan Rovira i un dos vocals de la penya acompanyats molts cops amb participants a la taula d’ altres equips de futbol.

Ens adrecem a tots donant-vos les gràcies per el seguiment i suport amb aquests cinc anys de fer penya i Espanyol a la ràdio i al nostre poble. Esteu tots invitats al programa oients pericos!! Us esperem cada divendres al Xiulet!!

Junta de la Penya Blanc-Blava de Torredembarra i Baix Gaià. 


Comentarios

Comentarios

DEJA UNA RESPUESTA

Escribe tu comentario
Nombre